Problemen Met Een Zwart Of Leeg Scherm Verhelpen In Windows 10

Zoek een vermelding met de naam Load defaults , Optimized defaults of iets vergelijkbaars. Het BIOS en de UEFI zien er weliswaar verschillend uit, maar de bewoordingen lijken op elkaar. Hiermee herstelt u alle standaardinstellingen als er iets is misgegaan. Uw beeldscherm kan defect zijn of zijn ingesteld op de verkeerde bron.

hoe het Windows-register schoon te maken

Dubbelklik op een van de vermeldingen, bijvoorbeeld NVIDIA GeForce GTX 1650, ga naar het tabblad Stuurprogramma en selecteer Vorig stuurprogramma. Met name in de zomer kan het voorkomen dat deprocessorkoeling niet voor voldoende afkoeling kan zorgen.

Services Starten, Stoppen En Beheren In Windows 11 Of 10

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk, selecteer Taakbeheer en ga naar Opstarten. Schakel alles wat u hier ziet uit door met de rechtermuisknop op elk item te klikken en Uitschakelen te selecteren. Op een grote desktopcomputer kunt u proberen alle onnodige componenten als geluidskaarten te verwijderen of de videokaart te verwisselen en het RAM-geheugen te upgraden. Eerst gaan we in op de oplossingen voor zwarteschermproblemen die optreden vóór het aanmelden. U kunt ook meteen verder gaan msvcp71.dll naar oplossingen voor zwarteschermproblemen na het aanmelden.

  • Dat kan een harde schijf zijn, een cd/dvd , een USB-stick of zelfs een diskette.
  • U schakelt deze toepassing uit door tegelijkertijd op de toetsen CTRL+ALT+DEL te drukken en op Taakbeheer te klikken.
  • Reset de browser dan naar fabrieksinstellingen, wellicht helpt het.

Op deze pagina wordt in grote lijnen uitgelegd hoe u zelf deze software kunt uitschakelen en daarmee tevens de computer sneller en gebruikersvriendelijker maakt. Vooral als u een laptop en een extern beeldscherm gebruikt. Door het steeds weer aansluiten kunnen connectoren op den duur beschadigd raken. Probeer een andere videokabel waarvan u zeker weet dat die werkt om te controleren of er iets mis is.

Windows

U herkent ze het gemakkelijkst aan de naam van de fabrikant. Dergelijke beveiligingssoftware vreet de nodige systeembronnen zodat er maar weinig ruimte overblijft om nog lekker met de computer te kunnen werken. Programma’s die regelmatig controleren of er updates zijn, zijn in de meeste gevallen overbodig. Ook processen die specifieke programma’s sneller laten starten, kunnen worden uitgeschakeld.

Sluit het Opdrachtprompt venster door ‘exit’ te typen en op enter te drukken. U bent nu terug bij de melding ‘Deze PC kan Windows 11 niet uitvoeren’. U zou nu in staat moeten zijn om de Windows 11 installatie te voltooien op een computer die Windows 11 eigenlijk niet ondersteunt.

HÙNG QUYÊN NƠI HỘI TỤ CÁC THƯƠNG HIỆU ĐẲNG CẤP

SHOWROOM 1

Địa chỉ: 156 Sài Thị, Thị Trấn Khoái Châu, Tỉnh Hưng Yên

SHOWROOM 2

Địa chỉ: Lô số 230, Khu đô thị mới Thị Trấn Văn Giang, huyện Văn Giang, tỉnh Hưng Yên (CÁCH VÒNG XUYẾN VĂN GIANG 100M ĐỐI DIỆN NGÂN HÀNG BIDV)

SHOWROOM 3

Địa chỉ: HA02-58 - KĐT Vinhomes Ocean Park - Kiêu Kỵ - Gia Lâm - Hà Nội

CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ VÀ SẢN XUẤT HÙNG QUYÊN

Trụ sở: Thôn Thông Quan Hạ , Thị Trấn Khoái Châu , Huyện Khoái Châu , Tỉnh Hưng Yên

0983.084.351 - 0912.819.886

nthungquyen@gmail.com

Chính sách

  • Chính sách bảo mật
  • Hình thức thanh toán
  • Chính sách vận chuyển
  • Chính sách bảo hành
  • Chính sách đổi trả hàng

Liên kết với chúng tôi

GPKD số 0900560195 cấp ngày 04/05/2010 Bởi sở kế hoạch và đầu tư Tỉnh Hưng Yên