Als je moederbord ingebouwde grafische ondersteuning heeft, koppel dan je grafische kaart los en schakel je beeldscherm in plaats daarvan over naar de video-uitgang van het moederbord. Voor dit doel kun je een herstel/diagnose CD downloaden en branden. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan Hiren’s BootCD Hier is de download pagina . Om de bron van het probleem op te sporen en te voorkomen dat Windows opnieuw wordt geïnstalleerd op defecte hardware, kunt u uw hardware testen op mogelijke storingen. Elke mogelijke combinatie van BIOS opties geprobeerd wmvcore, zelfs alles downclocken, hij hangt nog steeds op dezelfde plek. Het loskoppelen van mijn secundaire harde schijf of het verwisselen van geheugen verandert niets. Dit systeem heeft de afgelopen maanden prima gewerkt, volledig stabiel, en niets in de configuratie is veranderd voordat deze fout begon.

Foutrapportage uitschakelen in Windows

Het herstelpunt is te vinden op dezelfde manier als waar je hem kunt maken. In de meeste gevallen maken de computers automatisch herstelpunten aan, waardoor de computer naar het laatste herstelpunt teruggezet kan worden. Maar het is belangrijk om hier niet blindelings in te vertrouwen.

U Heeft Zojuist Een Windows 10

Het kan zijn dat u uiteindelijk twee registervermeldingen moet wijzigen. Maak voordat u begint een systeemherstelpunt in Windows. Klik in het linkervenster op “Een systeemherstelschijf maken” en voer de stappen uit. Hiervoor zijn Administrator-machtigingen vereist. Open Back-up maken en terugzetten door achtereenvolgens te klikken op de knop “Start”, “Configuratiescherm”, “Systeem en onderhoud” en daarna op “Back-up maken en terugzetten”. Klik op de knop “Betaal account” om advertentie- en trackervrij Pcmweb.nl te gebruiken. In het tabblad Systeembeveiliging kunt u ook aangeven voor welke schijven windows automatisch herstelpunten moet maken.

  • U kunt nu veilig aan de slag met het installeren van de nieuwe hardware of software.
  • Verwijderde bestanden worden dan teruggezet, bestanden worden teruggezet naar de oude versienummers, en recent toegevoegde systeembestanden zijn dan verdwenen.
  • In eerste instantie systeemherstel geprobeerd met de zogenaamde herstelpunten.
  • Sinds Windows 8.1 is er een functie bijgekomen die perfect in dat vluchtscenario past.

U doet dit door bij een opdrachtprompt de volgende opdrachten te typen. Let erop dat u op Enter drukt na elke opdracht. Zet de BITS-service en de Windows Update-service terug op de standaard security descriptor. In het geval van virusinfecties zullen vaak ook de systeemherstelpunten geïnfecteerd zijn.

Commvault Scoort Met Metallic: De Eenvoud Van Backups

Via systeemeigenschappen kunt u systeemherstel inschakelen in Windows 10. Nu er voldoende ruimte beschikbaar is, kunnen we klikken op ‘Maken’ op een herstelpunt te maken. Als u doorgaat worden alle bestaande herstelpunten verwijderd en kunt u veranderingen in de configuratie van de computer niet opsporen of ongedaan maken. Selecteer de gewenste optie op de pagina Bijgewerkte installatiebestanden downloaden en klik op Volgende. • Voer geen herstelinstallatie of interne upgrade uit om een onderdeel of programma te repareren dat niet is geïnstalleerd.

HÙNG QUYÊN NƠI HỘI TỤ CÁC THƯƠNG HIỆU ĐẲNG CẤP

SHOWROOM 1

Địa chỉ: 156 Sài Thị, Thị Trấn Khoái Châu, Tỉnh Hưng Yên

SHOWROOM 2

Địa chỉ: Lô số 230, Khu đô thị mới Thị Trấn Văn Giang, huyện Văn Giang, tỉnh Hưng Yên (CÁCH VÒNG XUYẾN VĂN GIANG 100M ĐỐI DIỆN NGÂN HÀNG BIDV)

SHOWROOM 3

Địa chỉ: HA02-58 - KĐT Vinhomes Ocean Park - Kiêu Kỵ - Gia Lâm - Hà Nội

CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI DỊCH VỤ VÀ SẢN XUẤT HÙNG QUYÊN

Trụ sở: Thôn Thông Quan Hạ , Thị Trấn Khoái Châu , Huyện Khoái Châu , Tỉnh Hưng Yên

0983.084.351 - 0912.819.886

nthungquyen@gmail.com

Chính sách

  • Chính sách bảo mật
  • Hình thức thanh toán
  • Chính sách vận chuyển
  • Chính sách bảo hành
  • Chính sách đổi trả hàng

Liên kết với chúng tôi

GPKD số 0900560195 cấp ngày 04/05/2010 Bởi sở kế hoạch và đầu tư Tỉnh Hưng Yên